Text Size

Έως σήμερα, οι σημαντικότερες δράσεις που έχει ήδη αναλάβει η Εκτελεστική Επιτροπή είναι η σύνταξη Newsletters με αντικείμενο διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας, η διοργάνωση της επίσκεψης Ελλήνων διαιτητών στα κεντρικά του ICC στο Παρίσι, η διοργάνωση ομιλίας του Γενικού Γραμματέα του ICC International Court of Arbitration, Αλέξανδρου Φεσσά, στο ICC Hellas και η διοργάνωση σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων (Webinars) με αντικείμενο επίκαιρα ζητήματα της Διεθνούς Διαιτησίας. Ανάμεσα στις επερχόμενες δράσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι η μετάφραση του Κανονισμού Διαιτησίας και ADR του ICC στα ελληνικά, η συνέχιση της σειράς Webinar με θέμα τη διεθνή διαιτησία, η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και pre-moot competitions στην Αθήνα.

The ICC Court behind the scenes 20.10.2023

INVITATION2 20 10 23

On the occasion of the Centenary of the ICC Court, the Arbitration Committee of ICC Hellas organizes an interactive event with the participation of several ICC Court members.

The event will offer a "behind the scenes" peek into the ICC Court, followed by a mock ICC Court session.

 

Διαβάστε περισσότερα: The ICC Court behind the scenes 20.10.2023

Νέος Νόμος Διεθνούς Εμπορικής Διαιτησίας 6/4/2023 * (2)

 Στις 6 Απριλίου 2023, έλαβε χώρα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, το πρώτο συνέδριο για το 2023 της Επιτροπής Διαιτησίας του ICC Hellas, με θέμα: "Νέος Νόμος Διεθνούς Εμπορικής Διαιτησίας: Επισκόπηση & καινοτομίες - Τι αλλάζει?".

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Νέος Νόμος Διεθνούς Εμπορικής Διαιτησίας 6/4/2023 * (2)